Justus Willemsen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!
Veel lees en kijkplezier!!!

Peutertijd (2-4)

2 jaar - 3 jaar

 

2 jaar

 

Op 26 januari werd ikjaar!

 

[boven]

Donderdag 26 januari 2006

Op 26 januari werd ik 2 jaar. Ik ben vandaag 'gewoon' naar het KDV geweest want we vieren het op zaterdagmorgen. Ik heb allemaal snoepbakjes getrakteerd met naast het snoep ook nog een feesttoetertje en een paar balonnen er in. Op de bakjes had mamma de foto zoals hierboven geplakt. De juf heeft een mooie muts voor mij gemaakt en de kindjes hebben voor mij gezongen. Het was een hele leuke en gezellige dag.

's Avonds kreeg ik een appeltaartje met twee kaarsjes om uit te blazen. Van deze taart was al een stukje weg omdat ome Bert even langs was gekomen en die kreeg koffie en taart van mijn mamma. Maar dat vind ik helemaal niet erg, ik krijg zaterdag mijn echte taart met een trein en mijn naam er op en zo want die heeft mamma vandaag bij bakker Toet besteld. Van mijn ouders heb ik een aquarium gekregen en van opa en oma ten Pas de plantjes en wat atributen. van tante Carolien en familie de visjes.

Hieronder mijn mamma 2 jaar en mijn pappa 2 jaar.

[boven]

Vrijdag 27 januari 2006

Vanmorgen kwam buurvrouw Debby op bezoek met haar 4-jarige dochter Alyssa en bijna 1-jarige zoon Nick. Ik kende die kindjes eigenlijk nog niet maar het klikte meteen. Ik heb voor mijn verjaardag een tractor met dieren op de aanhanger gehad die allemaal geluidjes maakt en zelf rijdt. Ik vind het helemaal een te gek cadeau. Met Alyssa en Nick ga ik vast nog wel eens vaker spelen!

Vanmiddag zijn we even bij Aimée en Ivan op bezoek geweest. Stephanie belde dat ze niet op mijn verjaardag kwamen omdat ze ziek waren. Omdat mamma er toch heen moest om even iets op te halen heb ik hun maar vast mijn traktatie gegeven. Het cadeautje hield ik nog te goed want Aimée was te ziekjes om mij dat tegeven. Hopelijk zijn ze snel weer beter!

Zaterdag 28 januari 2006

Poeh wat een grote taart zeg! Ik had heel veel moeite om de kaarsjes uit te blazen. Toen ik ook nog eens werd afgeleid kwam het er helemaal niet meer van. Maar ja... de taart was wel 'errug' lekker en daar gaat het om toch?

Ik ben vandaag vreselijk verwend. Deze mensen kwamen allemaal:

  • Opa en oma ten Pas
  • Opa en oma Willemsen
  • Tante Désirée en neef Gijs
  • Tante Carolien, ome Bert, neef Wesley en nichtje Melissa
  • Daniëlle (met een baby in de buik) en vriendje Gunnar
  • Janneke, Arjan, vriendje Wessel en vriendinnetje Carmen
  • Sabine en Maarten
  • Buurvrouw Paulien
  • Jhon, Tanja, achternichtje Isa en achterneefje Jur
  • Michael en Rachel (met een baby in de buik)

Wat een boel mensen hè? En ze namen allemaal ook nog eens onwijs mooie cadeau's mee! Op een gegeven moment had ik dat ook wel door en toen Michael en Rachel kwamen zei ik 'hoi' en pakte direct het cadeau om het papier er af te rukken. Mamma vond dat wel wat aso, maar ja... ik kon me effe niet beheersen hoor, sorry!

Wij (de kinderen) hebben ons prima vermaakt en konden onszelf erg goed bezig houden met al het speelgoed die ik al had en er nu ook nog eens bij heb gekregen. Paps en mams waren druk met de catering (ook soep en ragout werd er geserveerd). Het was zo gezellig dat we vergeten zijn foto's te nemen of de camera te laten draaien. Stom hè? Zo'n leuke dag en dan zo weinig foto's er van! Maar ja... volgend jaar niet vergeten dan!

[boven]

Zondag 29 januari 2006

Vanmorgen kwamen tante Anja, ome Jos en Sophie en Yannick op bezoek omdat ze niet met mijn verjaardag konden. Ome Jos was de alternatieve elfstedentocht aan het schaatsen. Ik kreeg een DVD van Herbie cadeau. Ze dachten dat ik er nog misschien iets te jong voor was... nou mooi niet! Ik vind het een geweldig leuke film!

Zaterdag11 februari 2006

Vandaag kwamen mijn vriendinnetje Djéda en haar ouders Bianca en Martijn nog op verjaardagsvisite. Hun waren met mijn feestje op wintersport. We hebben een lekker appeltaartje gegeten en ik kreeg een echte stoere werkbank cadeau!

Zondag 19 februari 2006

Vandaag kwamen ome Rob, tante Lianne, neef Sjoerd, nichtje Lisette en neef Joost op bezoek. We hebben een lekker chocoladetaartje gegeten en zijn toen naar de kermis gegaan. Mijn mamma ging met neef Sjoerd in een heel erg hoog eng ding zitten en dat vond ik niet zo leuk, moest er best een beetje van huilen. maar gelukkig kwamen mamma en Sjoerd en helemaal in een deuk van het lachen uit.

[boven]

Zondag 26 februari 2006, 2 jaar en 1 maand oud en lekker aan het dollen thuis.


Dinsdagavond 28 februari 2006

Wat een sneeuw!

Woensdagmorgen 29 februari 2006

Mamma brengt me om 08:15 met de slee naar het kinderdagverblijf. Ik kijk een beetje beteutert want ik had even er voor flink herrie lopen schoppen. Toen bleek dat mams eigenlijk iets heel leuks voor me in petto had (sleetje rijden) toen schaamde ik me toch wel een beetje dat ik het haar zo moeilijk had gemaakt. Maar ja, ik ben een peuter en die stampvoeten en krijsen nog wel eens om niets hé???

[boven]

Maandag 6 maart 2006

Vanmorgen ben ik naar de kapper geweest en hier heb ik net mijn avondeten op. Lekkere lasagna en daarna een toetje... mmm... We wachten tot paps thuis komt en dan ga ik naar bad en naar bed. Mijn mamma gaat dan de sportschool in.

Vrij-, zater-, zondag 10-11-12 maart 2006

Weekendje weg Willingen-Usseln

[boven]

Zaterdag 18 maart 2006

Bij mijn vriendje Gunnar op bezoek in Monster. Ik moest erg lachen om naar de zee te lopen en dan heel hard terug te rennen (met mijn mamma) als de golven er weer aan kwamen. Verder vond ik het heel erg koud en had al snel genoeg van het scheppen in het zand. Mijn mamma had het trouwens ook erg koud. De volgende dag had ik 39,6 °C koorts en dat was niet echt leuk. Maar ja, oma ten Pas was ook al ziek en paps was de dag er voor ook al niet zo lekker dus het zou wel niet door het strand zijn gekomen. Toch???

 

 

[boven]

Zaterdag 15 april 2006

Mijn mamma was de hele week al met een konijnenkooi in de weer... ik zag maar geen konijntje! Maar toen we vanavond aan het eten waren kwam tante Carolien (en Wesley & Melissa) met twee lieve konijntjes aanzetten die ik kreeg voor de Pasen. Ze zijn pas 4 weken oud. Nijntje (de wit/grijze) is 17 maart geboren en Nina (de bruin/grijze) op 18 maart. Ik was helemaal gelijk verliefd op ze en ga er heel lief voor zijn. Ze zijn als het goed is allebei een vrouwtje maar als dat per ongeluk toch niet zo is, is één nestje niet zo erg want ze komen allebei uit een ander nest en dan kunnen we met het vrouwtje naar de dokter voor een (moeilijk woord) sterilisatie. Ik heb tante Carolien een hele dikke pakkerd gegeven. Ik ben helemaal hoteldebotel er van!

Vrijdag 5 mei 2006

Die yoghurtdrankjes van Dora zijn lekker joh!

[boven]

Zaterdag 6 mei 2006

Vandaag gingen paps, mams en ik naar Ballorig in Wijhe samen met mamma's neef Jhonny, zijn vrouw Tanja en hun kinderen Isa en Jur. Isa is 7 dagen eerder geboren dan ik en we hebben veel plezier samen. Kijk maar eens naar de foto's hoe druk we zijn met spelen!

 

 

[boven]

Zaterdag 20 mei 2006

Mamma heeft eindelijk een digitale camera gekocht. Ze was helemaal verknocht aan haar spiegelreflexcamera de Kodak EOS 3000N. Nog heel ouderwets met een rolletje. Ze zegt hem nog steeds te willen blijven gebruiken naast de digitale camera.

Maar nu heeft ze dan eindelijk een goede camera in handzaam formaat gevonden die de foto ook maakt op het moment dat ze hem schiet, dit is 'm geworden:

 

Tja, en dan kan ik gelijk fotomodel zijn als ik in bed ga, kan ze geen beter moment verzinnen?

Lekker afdrogen, pyjama aan, verhaaltje voorlezen en slapen maar!

[boven]

Zondag 28 mei 2006

Gisterenavond heb ik een John Deere tractor gekregen! Vandaag gaan we hem testen op het schoolpleintje tegenover ons huis. En raad eens? Hij is helemaal goedgekeurd!

Daarna gaan we nog lekker even spelen bij de Julianatoren. We hebben een gezinskaart dus ik mag er lekker vaak heen! Bijna iedere week wel!!!


[boven]

Zondag 4 juni 2006

Met Andrea van mamma's werk en Julian haar zoontje gaan we naar de Julianatoren en we hebben samen de grootste gein!

Thuis spelen we ook nog fijn en ze blijven ook gezellig eten. Na het eten gaan we pappa "plat maken".

Julian en ik vinden het niet leuk als hij terug moet naar Rotterdam want we vonden het zo errug leuk!!!

 


[boven]

Vrijdag 9 juni 2006

Paps moet optreden in Terneuzen en omdat het niet zo laat begint nemen we daar een hotelletje en mag ik het hele optreden bijwonen! Ik moet wel een koptelefoon op die 80 decibel vermindert maar dat vind ik alleen maar fijn. Ik ben duidelijk zichtbaar erg trots op mijn pappie en ik kwam zelfs met mamma de volgende morgen op de voorpagina in de krant! Backstages mocht ik ook even drummen want ik wordt dat later ook!

(klik maar eens op deze foto om mijn stralende snoetje goed te bekijken...)

BN DeStem

Scheldejazz komt langzaam op gang

Door Rob Musters


 

Zaterdag 10 juni 2006 - TERNEUZEN – „Eindelijk mooi weer tijdens het jazzfestival“, stelt de verkoper van saté en loempia’s bij Kota Radja op de Markt van Terneuzen. „Meestal regent het bij de jazz“, aldus de ondernemer die zegt ‘best wel van blues te houden’.

Hij heeft gelijk. Het zachte zomerweer is ideaal voor de 34e editie van het Scheldejazz Festival. Toch zitten de terrassen op de openingsavond maar half vol voor Big Dave & The Backbones.

Peter de Graaf, de nieuwe voorzitter van Scheldejazz toont zich toch tevreden. De Graaf: „Ik ben allang blij. Als je meetelt dat het tevens de opening van het WK is, vind ik het redelijk druk.“ Tijdens het optreden van Big Dave marcheert de voorzitter met een trombone in de hand de hoek om richting Porgy & Bess waar hij zijn allereerste opening gaat verrichten. De schuiftrombone blijkt bedoeld voor Hans Zuiderbaan van Porgy & Bess die bij de toespraak van De Graaf, inmiddels op trompet, speels suggereert of er vanuit de subsidiekanalen en van de sponsors niet wat meer geld richting Scheldejazz geschoven kan worden. Bij The Backbones druppelt het terras ondertussen langzaam vol. De band is in feite opgehangen aan de oude ritmesectie van Mike & The Mellotones. Drummer El Guido (Guido Willemsen) en bassist Lord Julius (Jules van Brakel) besloten na het vertrek van sologitarist Mike Donkers in 2004 verder te gaan als The Backbones. Het tweetal verhuurt zich nu als ritmesectie aan bluesartiesten op tournee.

Zo speelden de heren met Monster Mike Welch, Mitch Kashmar en Matt Scofield. Gisteren was Big Dave aan de beurt. De act van de Vlaamse mondharmonicaspeler past perfect bij de lome temperatuur. Zijn eerste zangregel ‘I woke up this morning’ - het ergste cliché uit de bluesscene - is Big Dave op het lijf geschreven. De frontman wekt inderdaad de indruk dat hij zojuist uit zijn bed gerold is. Het valt nog mee dat hij niet gaapt. Chicago-blues hoort te dampen, spetteren, swingen en vooral te zweten. En dat doet Big Dave al na het eerste nummer, maar dan toch niet van de inspanning. De Vlaming die beweert geïnspireerd te zijn door Sonny Boy Williamson en Little Walter lijkt in de verste verte niet op zijn helden. De stijl, klank en blaastechniek komen aardig overeen, maar qua uitstraling, overtuiging en inzet schiet Big Dave op alle fronten te kort. Als de muzikant na drie kwartier zwetend het podium verlaat krijgt hij gelukkig nog een koel applausje toegewuifd. Jammer is het wel, want de begeleidingsband The Backbones is uitstekend. Drummer Willemsen en bassist Van Brakel spelen strak en pompend. Willemsen drumt lichtvoetig, haast tegen de jazz aan, en produceert roffels en versnellingen zoals het hoort. De rollende bas van Van Brakel legt een uiterst swingende basis voor de solisten. Jammer dat Big Dave er niet helemaal bij is.


[boven]

Zaterdag 10 juni 2006

Op de terugreis van Terneuzen naar Apeldoorn gaan we nog een uurtje langs Rockanje. Mamma organiseert september een feestje daar voor het werk dus wilde ze even kijken hoe het er uit zag. We hebben even lekker pootje zitten baden in de zee. Paps en mams vonden het wat koud. Ik niet hoor! Ik dook er regelrecht in!

En dan thuis lekker na-relaxen van een druk weekend!

[boven]

Vrijdag 16  juni 2006

Mams gaat een weekendje motor rijden ik ik mag de motor helpen starten!

[boven]

Zaterdag 17  juni 2006

Terwijl mams weg is gaan pappa en ik lekker natuurlijk wel naar het jaarlijkse Bronsink-uitje. (Dat is de familie van mamma's moeders kant.) We zijn daar tot na 22:00 uur gezellig gebleven.


[boven]

Zaterdag 1 juli 2006

's Morgens + 's middags zijn opa en oma Willemsen er met oud-tante Riek & Luus. Ze komen op bezoek voor pappa's verjaardag, hij wordt morgen 34 jaar.

's Avonds geven mijn oud-oom Ap en oud-tante Andrea een feestje bij kasteel Nijenbeek (gebouwd in 1296). Ze zijn allebei dit jaar 60 geworden. De boom waar ik sta: "De Canadapopulier van Nijenbeek staat in de vruchtbare rivierklei van de IJsseluiterwaard en groeit als kool. Na ruim een eeuw is zijn stamomtrek 7,20 meter, even dik als een plataan of beuk van 200 - 250 jaar of een vrijstaande zomereik van 300 - 400 jaar".

Enkele links die gaan over Nijenbeek:

Gewassen Pentekening Jan de Beyer, 1744


[boven]

Zondag 2 juli 2006

Poeh, druk dagje: Eerst paps mijn tekening geven voor zijn verjaardag en een dukke knuffel, dan naar de verjaardag van neefje Yannick in Beuningen, dan op kraambezoek bij Marin van der Kraan in Monster en dan pappa uitzwaaien in Hoek van Holland. Mams en ik gaan dan weer samen naar Apeldoorn.

IJsje eten bij Yannick in Beuningen en Gunnar (komt net uit bedje) in Monster een cadeautje geven omdat hij een grote broer is geworden.

 

Mijn mamma met m'n nieuwste vriendinnetje en ik bij de boot in Hoek van Holland waar pappa op zit om naar Engeland te gaan. We zwaaien wel maar kunnen elkaar eigenlijk niet zien. Wel fijn dat we elkaar kunnen horen door de telefoon!


[boven]

Donderdag 6 juli 2006

Ik mocht van mamma vingerverven. Wat zie ik er uit! Snel in badje maar!


[boven]

Vrijdag 7 juli 2006

Oeh! Spannend zeg! Vandaag ga ik voor het eerst van mijn leven vliegen! Om 08:00 uur vertrekken mamma en ik van huis en gaan eerst met de trein naar Schiphol. Al een belevenis op zich, zeker omdat we in het verkeerde treinstel zaten en de conducteur mamma daar niet op had gewezen tijdens het knippen van het kaartje. Mamma zei daar wat van en die meneer deed helemaal niet aardig en toen heeft mamma een heel lelijk woord tegen die conducteur gezegd. En toen moesten we heel snel alles inpakken en heel hard rennen om aan de andere kant van de trein weer in te stappen voordat hij losgekoppeld werd en verder ging rijden. Mams zat helemaal te flippen maar gelukkig ging de rest van de reis goed.

Schiphol was leuk, ik vermaakte me prima maar vlak voordat we konden boarden viel ik pardoes in slaap!

Ik ben dan ook slapend door (het piepende) poortje gereden en Mimi de knuffel moest ook door de scan en dat heb ik allemaal helemaal niet meegekregen. Toen we al helemaal vooraan zaten (kindjes mogen het eerst het vliegtuig in) was mijn buggy al ingeklapt en werd ik wakker op mamma's schoot. Ze zei dat een meneer zweet op zijn rug had staan of zo omdat ik met buggy en al de trap af ben gedragen.

Even later mochten wij de trap oplopen en mochten we op de 2e rij gaan zitten. Op de 1e rij, een stoel voor mij zat een meisje van ongeveer een jaar jonger. We hebben samen kiekeboe gespeeld en ik vond het allemaal heel erg gaaf! Omdat mamma de oordopjes was vergeten gaf ze me voor het stijgen snoepjes maar gelukkig voor mij duurde dat 'taxi-en" wel een uur want we moesten iedere keer andere toestellen voor laten. Wel was ik na al die zakjes snoep heel erg druk geworden en heb ik de vlucht stuiterend van de kleurstoffen meegemaakt.

 

Het landen was heel erg gaaf. Eerst zag je de aarde weer verschijnen en toen we "boem" op de grond waren moest de meneer heeeeeeeeeeeeeeel hard remmen om te stoppen. Toen mochten we uitstappen en gingen we eerst nog met een bus. En toen was de buggy een beetje zoek bij de bagageband (mamma had gelukkig de Bugaboo aan pappa meegegeven die met de auto/boot naar Engeland was gegaan). Maar blij toe, de buggy kwam te voorschijn en wij konden toen eindelijk naar pappa toe die ik sinds zondag niet meer had gezien! Alhoewel ik die Bob de Bouwer ook wel erg leuk vond...

We gingen in de auto naar Chester toe naar Ronald en Nicole en daar ging ik eerst een tukkie doen, daarna eten en toen weer lekker slapen. Wat een indrukken had ik die dag opgedaan!


[boven]

Zaterdag 8 juli 2006

Het Llangollen Kanaal loopt van Horseshoe Falls, net ten oosten van Llangollen, naar Hurleston Junction, waar het uitkomt op het Shorpshire Union Canal. Het is 73,5 km lang, er zijn 21 sluizen (de meest in het oostelijke deel), 4 tunnels, 49 genummerde bruggen en twee grote aquaducten. We zijn hier bij de  Pontcysyllte aqueduct.

(Klik op deze foto om meer te weten te komen over de Pontcysyllte aqueduct.)

Zo'n 200 jaar geleden waren er nog vrijwel geen verharde wegen. Omdat vervoer nodig was voor grondstoffen en producten, werden de eerste kanalen aangelegd. Binnen afzienbare tijd nam het verkeer op de kanalen enorm toe. Binnen enkele jaren was het hele midden van Engeland doorsneden met kanalen. En juist door die kanalen ontstonden er nieuwe fabrieken langs de oevers. Dit was het begin van de Industriële Revolutie. Er werden sluizen gebouwd van nog geen 3 meter breed, en daarom konden de boten ook niet breder zijn. Deze boten, de narrow-boats, werden versierd met traditionele beschilderingen van rozen en kastelen. Tot rond 1840 ging het transport van zware goederen vrijwel geheel via de kanalen. Toen de eerste spoorlijnen aangelegd werden, werd het steeds moeilijker te concurreren. Juist omdat er zoveel industrie langs de kanalen was, was het niet mogelijk deze te verbreden en uit te diepen. Ondanks dat, is het kanalen-systeem tot in de zestiger jaren van deze eeuw voor transport in gebruik geweest. Loodsen, bruggen en sluizen zijn in die jaren vrijwel niet veranderd. Ook de paden voor de trekpaarden zijn nog steeds aanwezig. De snelheid is voor het vervoer over de kanalen nooit zo belangrijk is geweest. Deze boten gaan dan ook tergend langzaam en je kunt ze makkelijk inhalen als je loopt!

In Chester gingen we lunchen en ik kreeg overheerlijke spaghetti! Mjummie!

 

We hebben gewandeld door de Romijnse tuin, hier hebben ze allerlei opgravingen bij elkaar gelegd.

  (Klik op dit plaatje om meer te lezen.)

Underfloor heating (Klik om meer te lezen.)

Het amphitheatre wordt weer opgegraven.

Afscheid Ronald en Nicole waar we zeer gastvrij zijn ontvangen.

We vervolgen onze weg naar Hull en komen aan op de boot. We hebben een hele mooie hut met fijne bedden en een grote badkamer. We eten in het restaurant (ik doe wel een beetje vervelend want ik loop steeds weg). Maar ja, ik heb de ballenbak al gezien en daar wil ik heel erg graag in spelen!

Vanuit onze hut kijken we naar het laatste stukje Engelse kust en gaan daarna lekker in ons hutje slapen.


[boven]

Zondag 9 juli 2006

De volgende morgen wordt er om 06:00 uur omgeroepen dat er ontbeten kan worden. Wij zijn al wakker en staan dan ook al snel onder de douche, kleden ons aan en gaan naar het ontbijtbuffet. Daarna mag ik nog even lekker spelen. Dan gaan we de hut opruimen, pakken onze spullen en gaan naar het autodek. Stappen in, wachten nog even en rijden dan de boot af. Dag boot! Tot de volgende keer! Het was een heel druk maar wel heeeeeeel erg gezellig weekend en we zijn blij dat pappa weer thuis is!


[boven]

Zaterdag 15 juli 2006

Gezellig uit eten met opa, oma, tante Carolien, ome Bert, Wesley, Melissa en m'n ouders (http://www.elpopo.nl/).

[boven]

Zondag 16 juli 2006

Mmmmm... lekker hoor! Eerst fietsen door het koele bos (in de tuin is het over de 30 graden) en dan lekker in de schaduw een picknick, een beetje spelen en dan weer een heel stuk fietsen. Dat moeten we veel vaker doen!


De organisatie van het wandelevenement besloot dinsdagavond 18 juli 2006 in overleg met burgemeester Guusje ter Horst en de hulpdiensten de Vierdaagse af te gelasten

Vierdaagse van Nijmegen afgelast
RIJSWIJK (ANP) - De negentigste editie van de Nijmeegse Vierdaagse is dinsdag voortijdig geëindigd in een drama. Twee wandelaars overleden, een persoon ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en twee anderen zijn na reanimatie buiten levensgevaar.

 

[boven]

Woensdag 19 juli 2006

Voor het slapen gaan nog ven lekker spelen!

Het is om 19:10 uur nog steeds (in de schaduw) 40 graden in de tuin!!!

 

 

Actuele droogtekaart

Warmterecords
Woensdag 19 juli was één van de warmste dagen die ons land ooit heeft meegemaakt. Op verschillende plaatsen vooral in het zuiden van het land gaven de thermometers tot in de avond 36 graden aan. Westdorpe is met 37,1 graden uiteindelijk na verificatie van de metingen de warmste plaats van het land geworden. Dat is een absoluut warmterecord voor juli in Nederland. Het oude record stond op naam van Maastricht waar op 28 juli 1921 een maximum van 36,9 graden werd genoteerd. Op verschillende andere plaatsen was het vrijwel even warm: Arcen 36,9, Gize Rijen 36,8 en Ell (L.) 36,8, Woensdrecht 36,6 graden en Soesterberg 36,5 graden. In De Bilt werd 35,7 graden gemeten, wat hier een nieuw warmterecord is voor juli en op één na de warmste dag ooit van het KNMI. Het warmterecord voor juli stond in De Bilt op 35,6 graden op 28 juli 1911. Het absolute record voor De Bilt is 36,8 graden op 27 juni 1947. Het landelijk warmterecord voor Nederland staat nog altijd op 38,6 graden op 23 augustus 1944 in Warsnveld. Bron: http://www.knmi.nl/

[boven]

Vrijdag 21 - maandag 24 juli 2006

Op vrijdag 21 juli ging ik bij opa en oma logeren want mijn ouders gingen naar Rossano in Italië waar paps moest optreden met de band. Ze kwamen me pas maandagmiddag weer ophalen. Alhoewel ik het reuze naar m'n zin heb gehad vond ik het wel een beetje lang duren en, eerlijk is eerlijk, paps en mams vonden het ook heel erg lang duren tot we weer samen waren!

[boven]

Zaterdag 29 juli 2006

Eerst gingen we op kraambezoek bij baby Willem in bergschenhoek en daarna op kraambezoek bij baby martijn in Rotterdam. 's Middags zijn we naar het zomercarnaval geweest: lekker schudden met je billen....

Hier een paar foto's van baby Willem, ik mocht hem vasthouden! Gaaf hé?

[boven]

Donderdag 3 augustus 2006

Wat een verrassing! Toen mams mij van de creche kwam halen kregen we visite (Arjen, Janneke, Wessel en Carmen) die de afhaalchinees betaalden en daarna mocht ik met Wessel en Carmen samen in bad! Wow, wat gezellig! Ze zaten op een camping in de buurt dus hun vonden het wel erg fijn met die regen in ons warme badje!


[boven]

Zondag 13 augustus 2006

Paps was de hele dag weg dus gingen mamma en ik 's middags spelen in de Julianatoren want het was lekker weer geworden na mijn middagslaapje.

We kwamen bijna gelijk thuis en pappa en mamma gingen koken terwijl ik nog even met de katten speelde en op mijn driewieler in de tuin rondreed.

Daarna was het de hoogste tijd om het gras te maaien:


[boven]

Maandag 14 augustus 2006

Mijn slaapkamer is (op de jaloeziën na) klaar! Vandaag legde mams de laatst hand aan de gordijnen en ik mocht nu dan ook voor het eerst in mijn grote bed op mijn nieuwe peuterkamer slapen!

 


[boven]

Dinsdag 15 augustus 2006

Gisteravond ben ik nog een stuk of 4 keer wakker geweest. Om 00:30 voor het laatst en toen zei ik tegen mamma dat ik naar het andere bedje wilde. Mamma zei dat ik een grote jongen ben en nu in een grote jongens bed lekker moet gaan slapen. Dat heb ik dan maar ook gedaan en riep om 07:30 uur mamma dat ik uit bed wilde. Mamma was helemaal verbaasd, pappa was de deur al uit en ze sliep ook nog maar ik ben anders altijd voor 06:00 uur wakker en ik was niet eens zelf uit bed gekomen! Mamma is helemaal trots op mij!
Vanavond moet ze pappa nog wel even vragen of hij er vannacht nog uit is geweest maar één ding is zeker: mijn nieuwe bed slaapt fantastisch!
Wel had ik een zeer hoofd omdat ik normaal met mijn hoofd tegen de achterplank van het ledkant schuif en nu ga ik dus over een harde bedrand tegen de muur aanliggen, da's effe wennen hoor! Auw!


[boven]

Vrijdag 18 augustus 2006

Vanmorgen mochten mamma en ik met Djéda, Bianca en Martijn mee naar de Apenheul! We hebben het enorm naar ons zin gehad en we hadden alleen onderweg er naar toe regen. We hebben van 09:30 tot 12:30 in het park rondgelopen en toen viel Djéda bij haar pappa op de arm in slaap en ik had ook heel wat moeite om mijn ogen open te houden! We gingen naar ons huis en hebben een broodje gegeten en toen moest ik naar mijn bedje van mamma. Ik heb heerlijk geslapen na zo'n gezellige apenwandeling met mijn vriendinnetje!


[boven]

Zaterdag 19 augustus 2006

Vanmorgen om 10:30 hadden we afgesproken met mijn vriendje Gunnar, zijn zusje Marin en hun pappa Richard en mamma Daniëlle in de Julianatoren. Het was erg gezellig en alhoewel Gunnar nog niet overal met mij in durfde bleef er nog genoeg leuke dingen over. We hebben samen heel leuk gespeeld en Marin is een hele mooie en lieve baby. We liepen om 15:30 het park pas weer uit en toen was ik echt heel erg moe. Ik sliep al toen we de straat uitreden.

Thuis werd ik al slapend overgeheveld van pappa's naar mamma's auto en toen ging pappa op weg om te drummen en mamma reed met mij naar opa en oma om te eten. Ik moest wel eerst bij opa en oma gaan slapen totdat opa de bami had klaargemaakt. Dit wilde ik eerst niet maar toch sliep ik weer snel in. 's Avonds zijn we even naar de braderie in Uchelen geweest. Ik heb er daar een paar van de sokken gereden!!!:


[boven]

Zondag 27 augustus 2006

In m'n zondagse pak, ik ga koffie drinken bij opa "brommer" en oma Dora in Wijchen.


[boven]

Dinsdag 29 augustus 2006

Of het nu regent of niet... ik ga fietsen!!!


[boven]

Zondag 3 september 2006

Naar mijn eerste autorace: DTM races te Zandvoort. We gaven dit uitje aan mijn neef Joost cadeau. Hij is het petekind van mijn pappa en werd 18 jaar.

 

oei een crash!

oei en die gaan de verkeerde kant op!

  wat staat er nog meer op het programma? Ik ben voor de Audi dus wapper ik met mijn Audi vlag!


[boven]

Zaterdag 9 september - vrijdag 22 september 2006

Met de camper zijn we gaan toeren door Duitsland, Tirol, gardameer, Rome, cote d'azur, Frankrijk, Luxemburg, Belgische Ardennen en terug naar huis. Meer dan 4.000 kilometr hebben we gereden! Ik vond het heel erg leuk om met de camper op vakantie te gaan!!!


[boven]

Zaterdag 14 oktober 2006

Met mamma en oma naar de Politie Opendag regio Gelderland Oost in Teuge.


[boven]

Zondag 15 oktober 2006

Met mamma en pappa naar de Julianatoren:


[boven]

Vrijdag 20 oktober 2006

Met Djéda, haar mamma Bianca en mijn eigen moedertje naar de kermis. Onze moeders vroegen zich af hoe vaak we samen nog in de toekomst zouden gaan. Nou wat ons betreft vaak hoor!


[boven]

Vrijdag 4 november 2006

Fotoshoot met mijn paps en mams bij van Kooten in Wijchen:

 


[boven]

Vrijdag11 november 2006

Wessel & carmen komen bij mij spelen en we zijn hier Speculaas Sinterklaaspoppen aan het versieren.


[boven]

Vrijdag 18 november 2006

Sinterklaasintocht, gezellig met vriendinnetje Djéda en haar ouders Martijn en Bianca.

En 's avonds zingen we voor de kachel: "gooi wat in mijn laaaaaaaaaaaaarsje!"

Ik stop het Sinterklaasbuisje waar ooit pepernoten in zaten er ook maar in, wie weet wordt hij nog gevuld!


[boven]

Zondag 4 december 2006

Sinterklaas en zwarte piet zijn vannacht geweest en hebben een hele grote zak met cadeautjes door de schoorsteen gegooid!

's Morgens mag ik 3 cadeautjes uitpakken en 's middags als opa en oma er zijn de rest. Ik zei: "Sinterklaas lief hè???".


[boven]

Dinsdag 12 december 2006

Vandaag kwam de fotograaf op het kinderdagverblijf!

Beetje jammer dat Eliz en Koen niet op de foto staan! Koen ging op woensdag en Eliz op donderdag op de foto.


[boven]

Woensdag 27 december 2006

Dagje met de trein naar Maastricht vanaf ons zeer nieuwe perron Apeldoorn-Osseveld. Dit is 8 minuten lopen vanaf ons huis dus tegenwoordig hoeven we niet eerst naar het centrum van Apeldoorn. Het was gezellig maar wel heele rg koud. Oma ten Pas ging gezellig met ons mee.

 


[boven]

Vrijdag 29 december 2006

Op Bussloo was een Middeleeuws Midwinterfeest. Erg leuk en gelukkig scheen de zon, frisjes was het nog steeds wel zeker omdat de compagnies erg ver van elkaar vandaan lagen en we heel ver moesten wandelen om het volgende onderdeel te zien. Ik bleef lekker warm in mijn Bugaboo-voetenzak zitten. We zijn na 3 compagnies afgehaakt, hebben een "Middeleeuws" frietje met mayo gegeten (ha, ha, ha!) en zijn teruggegaan naar huis.


[boven]

Zondag 21 januari 2006

Pappa is het hele weekend aan het optreden en omdat ik hem best wel mis gaat mamma voordat het optreden begint even met mij naar paps toe om te zien waar hij is, waar het drumstel is en waar de Audi is. Ik mocht even "boemerdeboemmeboem" doen en toen was ik tevreden en ging ik met mijn mamma weer weg. We zijn toen bij mijn vriendinnetje Djéda een kopje thee wezen drinken en dat was heel gezellig. 's Avonds mocht ik bij mamma in bed liggen en wachten tot paps terug kwam rond 20:15 uur. Toen moest ik naar mijn eigen bedje toe en pappa heeft me nog voorgelezen dus hadden we toch nog even wat tijd saampjes.


3 jaar

Hieperdepiep hoera, Justus werd 26 januari 2007 alweer 3 jaar! Op donderdag 25 januari mocht ik trakteren op de creche. Mamma heeft (met hulp van oma en tante Carolien) kikkers gemaakt met een "fluit-rol-tong" die een doosje yoghurtrozijntjes vasthield. Het was een groot succes!

Wat niet zo'n groot succes was, was dat mamma alle foto's van 26 januari van de camera heeft geveegd zonder ze eerst op te slaan. Wat dom he? Vandaag waren alle 4 de opa's en oma's er, tante Carolien, Bert, Wesley en Melissa en Bianca en mijn vriendinnetje Djéda. Gelukkig heb ik morgen 27 januari ook nog een feestje... als dat maar goed gaat... mamma heeft mijn broertje in de buik en ze doet nu wel vaker domme dingen... Ik moet haar straks maar gaan helpen hoor! Jeetje! Alle foto's van vandaag weg, wel erg jammer hoor! Ik ben erg verwend met mooie cadeaus. Van paps en mams heb ik een nieuwe fiets gekregen!

 

Gelukkig heeft mamma de foto's nu (27 januari) niet weggegooid. hier taartenfoto's, speelfoto's en een foto van al mijn speelgoed. Oh, oh wat ben ik lekker verwend! Daarna in bad en heerlijk moe en voldaan slapen!

[boven]

27 februari 2007

Justus mag als een stoere ridder naar de creche ivm afsluiting sprookjes-voorleesweek:

[boven]

6 maart 2007

Justus heeft de waterpokken


[boven]

16 maart 2007

Weekendje Noorwegen


[boven]

17 maart 2007

Weekendje Noorwegen


[boven]

18 maart 2007

Weekendje Noorwegen


[boven]

30 maart 2007

Opa ten Pas heeft een Palmpasenstok voor mij gemaakt!


[boven]

1 april 2007

Wat leuk! Kom ik bij de Julianatoren mijn vriendje jari van de creche tegen!


[boven]

6 april 2007

Naar de musical "de 3 biggetjes" van K3 [meer foto's]


[boven]

9 april 2007

Met pappa naar Zandvoort naar de paasraces. Pappa is sponsor van het Douma team. Ik mocht ook in de auto van "tante" Sandra zitten!!!


[boven]

23 april 2007

Peuterzwemmen wat mams en ik iedere maandag doen. Deze dag was wat specialer want opa ten Pas kwam kijken en er waren allerlei activiteiten omdat het zwembad nu ook een glijbaan en buitenbad heeft!

Ook was er een fotograaf. Klik op de foto voor een vergroting.


[boven]

27 april 2007

Joepie! Pappa heeft een nieuwe auto!


[boven]

30 april 2007

Koninginnedag kermis!


[boven]

5 mei 2007

Was mamma mij opeens kwijt... zat ik bij de buurvrouw in bad met haar kleinzonen Steven (7) en Ryan (4).


[boven]

6 mei 2007

Met vriendinnetje Djéda naar het Dolfinarium in Harderwijk!


[boven]

24 mei 2007

Joepie nu ben ik een hele grote broer! Mijn broertje Ruben is geboren en ik ben heel erg trots op hem!


[boven]

26 mei 2007


[boven]

24 mei 2007

Op de creche mocht ik trakteren.

's Avonds gingen we lekker slapen maar eerst even knuffelen!


[boven]

30 mei 2007

Melige badderbui...


[boven]

1 juni 2007

Mijn allerliefste broertje!


[boven]

3 juni 2007

Voor het eerst met zijn 4-tjes naar de stad! Ik vond het superleuk om zo met ons gezin door de Hoofdstraat en de oranjerie te slenteren. We hebben lekker een ijsje gegeten!


[boven]

4 juni 2007

Op mijn nieuw Bugaboard, een soort skateboard achter de kinderwagen, leuk joh! Ook ben ik vandaag naar de KNO arts geweest. Ik vond het heel erg stoer dat alles om mij draaide. Ik kreeg een ponskaartje en werd door de microfoon omgeroepen! Ik liep zelfverzekerd met mijn kaartje in de hand de gang in waar de dokter was met mijn ouders en broertje achter mij aan. Ik heb de dokter netjes een handje gegeven bij het komen en gaan en heb goed geluisterd naar wat hij vroeg en netjes antwoord gegeven of gedaan wat hij zei. Pappa en mamma waren erg trots op mij! Ik ben een hele grote vent!


[boven]

6 juni 2007

Mamma bracht mij vanmorgen naar het KDV met de kinderwagen. Ik vroeg; "Mamma ga jij naar Rotterdam? Jij nu weg en broertje hier blijven!" Maar mamma zegt pas dinsdag 21 augustus weer te hoeven werken dus mocht Ruben nog niet blijven, jammer hoor!


[boven]

8 juni 2007

Omdat ik een grote broer ben geworden krijg ik een heleboel leuke cadeaus van iedereen. Deze waterclown heb ik vorige week van Tanja gekregen, vandaag heb ik er schaterlachend van plezier mee gespeeld!


[boven]

6 juli 2007

We zijn erg verdrietig want vandaag is mijn oma Annie overleden. Ze was al heel lang ziek en de dokter kon haar niet meer beter maken.


[boven]

11 juli 2007

Vandaag hebben we mijn oma begraven. Ik heb haar nog een kusje gegeven en heb geholpen de kist te sluiten (ik heb 1 schroefknop helemaal zelf dichtgedraaid). We hadden eerst nog een kerkdienst en toen ging de kist in een heel diep gat zakken, dat vond ik helemaal niet leuk. Daarna gingen we een broodje eten met soep en soepstengels, dat was dan wel weer leuk. Ik zal oma heel erg missen en iedereen is heel erg verdrietig en alle mensen moeten huilen.


[boven]

14 juli 2007

Mijn vriendje Gunnar was (met zijn ouders Richard, Danielle en zusje Marin) met de camper op een camping in Beekbergen. Wij hebben ze daar bezocht en na veel gekkigheid uit te hebben gehaald (samen poepen achter een boom!) gingen mamma en Ruben naar huis en zijn pappa en ik ons tentje gaan opzetten en hebben daar geslapen. De volgende ochtend hebben we een flinke boswandeling gemaakt. Was erg leuk!


[boven]

16 juli 2007

Met buurvriendje Luc lekker aan het spelen in de tuin en spetteren met water. Ook deden we "bommetje" in het badje, dat was lachen joh! Het is zo'n lekker weer!


[boven]

22 juli 2007

Vandaag zijn we eerst maar de markt in Rotterdam geweest waar ik in de draaimolen mocht. Bij de Bijenkorf heb ik een niiewe jas gekregen. Door de regen snel terug naar de auto want we hadden een verjaardagsfeestje van Martijn (een high-tea in Parkzicht).  Na het feestje gingen we het park nog even in en daar mocht ik in de rij staan om geschminkt te worden. Ik had net geluk, want na mij mochten er geen kindjes meer. Wat een mooie stoere en vooral gevaarlijke teiger ben ik geworden he?

klik op deze voor een vergroting

klik op deze voor een vergroting

Onderweg naar huis viel Justus de teiger in slaap!

 http://www.kliederenklodder.nl/


[boven]

28 juli 2007

Vandaag zijn we met de familie Knepper uit HI Ambacht met de boot van Ridderkerk naar Rotterdam gevaren en zijn het feestgedruis van het ZOMERCARNAVAL in gegaan. Voor meer foto's kun je HIER klikken.


[boven]

29 juli 2007

Bij opa en oma Willemsen in Wijchen steppen.


[boven]

30 juli 2007

Tante Carolien en ik trekken mijn broertje de doopjurk aan om te passen.


[boven]

4 augustus 2007

Kijk eens wat mijn mamma voor mij heeft gekocht! Een scooter op een accu zodat ik politiemotor kan rijden! (2 tientjes op Marktplaats!)


[boven]

5 augustus 2007

In de kerk mag ik een kaarsje aansteken want mijn broertje Ruben wordt gedoopt!


[boven]

6 augustus 2007

Met mijn buurjongetje en vriendje Luc bij Ruben.


[boven]

16 augustus 2007

Samen in bad, wat gezellig is dat!


[boven]

21 augustus 2007

Mijn broertje gaat vanaf nu met mij mee naar de creche!

[boven]

24 augustus 2007

Lekker knexen met Luc


[boven]

25 augustus 2007

Pappa, mamma, Ruben en ikke gaan weer lekker spelen in de Koningin Julianatoren! En daarna gaan we nog even bij opa en oma Willemsen op bezoek. Voordat we naar huis gingen keken we ook nog even om het hoekje bij het feestje van Joost (dat is het petekind van mijn ouders en een van mijn grote neven, mijn andere neef Sjoerd ging vuur spuwen!).[boven]

1 september 2007

Vandaag naar de races van Sandra wezen kijken op Zandvoort.


Dat was leuk he Ruben???

[boven]

9 september 2007

Naar de Havendagen in Rotterdam


[boven]

16 september 2007

Ik mag het ALLEREERSTE hapje van het fruithapje aan Ruben geven en ik lust er uiteraard zelf ook wel wat van!

[boven]

Dinsdag 2 oktober t/m dinsdag 9 oktober

Vakantie naar Club Med in Tunesië. Klik hier voor een verslagje.

[boven]

12 oktober 2007

Weer thuis, lekker spelen met mijn vriendje Luc.

[boven]

27 oktober 2007

Met opa Willemsen en Ruben op de verjaardag van mijn michtje Sophie die 14 jaar werd vandaag, hieperdepiephoera!

[boven]

28 oktober 2007

Vandaag ben ik bij de voorstelling van Dora geweest met mijn mamma en Senna en haar mamma Tanja.

[boven]

29 oktober 2007

Eventjes mijn broertje een fruithapje geven! En deze kast? Die verkopen we op marktplaats want we hebben een nieuwe in bestelling staan!

[boven]

1 november 2007

Een gewone doordeweekse ochtend om 06.30 uur, lekker kroelen in het bed van pappa en mamma voordat we naar de creche gaan.

[boven]

3 november 2007

Spelen met mijn broertje enne.. mijn blauwe oog. Was tegen de kast aangelopen (Kommode van Ruben). Auw!

[boven]

4 november 2007

Familiedag op Zandvoort, ik mag in de raceauto! Joepie! Sandra heeft gekneusde ribben van de crash van 21 oktober jl. maar nu ging zij mij goed vastgespen en ging Martin mij rondrijden in de Suzuki. En ik mocht ook nog een rondje mee in een BMW. Op de foto zit ik nog wat laag maar gelukkig werd er nog een kussen onder m'n billekont geschoven!

 

[boven]

9 november 2007

Wat een regenachtige dag! Ik ga lekker koekjes bakken!

[boven]

16 november 2007

Voor het laatst naar het consultatiebureau geweest. Ik heb een prik gekregen en ben 104.5 cm en 47.5 kg. Dat is precies gemiddeld waardoor ik op de 0-lijn zit. In groep 2 van de basisschool krijg ik pas weer een oproep maar dan komt de GGD naar school toe. Ik ben dus officieel baby-dreumes-peuter af wat mij betreft! Ik heb geen luier meer om sinds mei 2007, mijn speen gooide ik augustus 2007 in de prullebak, ik fiets al sinds september 2007 zonder zijwieltjes.... ik ben bijna 4 !!! Dus een hele grote kerel!

[boven]

17 november 2007

We gaan Sinterklaas inhalen aan het kanaal, maar eerst halen we mijn vriendinnetje Djéda ook nog even op! Mamma heeft voor mij en Djéda een pietenpakje gekocht en Ruben mocht mijn Pietenmuts van vorig jaar op!

[boven]

1 december 2007

Naar het sinterklaasfeest in Rotterdam (Engels) van de Shell waar mijn mamma werkt. Het begon met een clown die ik het eerste kwartiertje wel leuk vond maar al snel vond ik die heel erg saai. Dat duurde wel een uur! Dus ben ik met mamma in de foyer gaan zitten en hebben we daar maar wat gedronken. Na de pauze kwamen de pieten en toen eindelijk sinterklaas. Ik heb ook leuk met Julian gespeeld. Dat is de zoon van mamma's collega Andrea. Hij is al 5 jaar. Ik kreeg een heel mooi cadeau!

[boven]

2 december 2007

Wij zijn uitgenodigd om sinterklaasliedjes te komen zingen in Berg & Bos bij een oude mevrouw. Een zwangerschapsgym-vriendinnetje van mamma heeft daar vroeger naast gewoond en die wilde wat jeugdsentiment ophalen en daar deden wij graag aan mee! Tijdens het zingen kwam er een grote zwarte hand achter de gordijnen vandaan. Zwarte piet had ons gehoord en gooide allemaal pepernoten naar binnen!

[boven]

5 december 2007

Sinterklaas bij Fleks waar mamma hulpmoeder was en aan het einde van de dag kwamen opa ten Pas, opa Willemsen, oma Willemsen en neef Joost eten en toen: boemerdeboemboemboem werd er op de deur geklopt!

[boven]

11 december 2007

En daar ging onze grote kleine man dan... voor het eerst naar groep 1 van de basisschool. Tot zijn verjaardag mag Justus iedere dinsdag en donderdag komen wennen om na zijn verjaardag 5 dagen te gaan. Nu tussendoro dus op de woensdag nog even naar de vertrouwde omgeving van de creche maar eigenlijk heeft hij daar al bijna geen zin meer in! Hij wil naar de ECHTE schoo: 'joepie ik mag naar school, joepie ik mag leren!'

[boven]

14 december 2007

Met mijn mamma een Hans & Grietje huis in elkaar gekoekebakkert.

[boven]

24 december 2007

Met mijn broertje Ruben onder de kerstboom!

[boven]

25 december 2007

1e kerstdag, uit eten met ons gezin en opa ten Pas.
Ik geef mijn mams een dikke kerstzoen.

[boven]

28 december 2007

[boven]

30 december 2007

WinterEfteling...

[boven]

5 januari 2008

Wintercurcus in Apeldoorn!

[boven]

19 januari 2008

Nieuwjaarsborreltje bij ons thuis met m'n vakantievriendjes uit Tunesië.

[boven]

20 januari 2008

Gettie-Gettie, da's lekker, we eten spaghetti!

[boven]

23 januari 2008

Afsheid van Fleks, het kinderdagverblijf. Ik ga naar de basisschool!!!

[boven]

25 januari 2008

Morgen ben ik jarig en geef ik een groot feest. maar vanavond krijg ik van mijn ouders al hun cadeau. Een nieuwe racebaan van Mariokart!

 

Copyright 2004-2008 Justus.Roelinda.nl. All Rights Reserved.