Justus Willemsen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!
Veel lees en kijkplezier!!!

Dreumestijd (1-2)

HIEPERDEPIEP HOERA, OP 26 JANUARI 2005 WERD IK

JAAR!

MAMMA 1 JAAR IK 1 JAAR PAPPA 1 JAAR

Op de 26-ste was het een woensdag en dus was ik het kinderdagverblijf. Mamma kwam om 14:00 uur even langs met traktaties. Ik gaf alle kindjes een clowntje en de neus was een Danoontje. Ze vonden het erg lekker. Na drie kwartier feestvieren, liedjes zingen en een cadeautje uitpakken was ik zo moe dat juffie Marijke me in bed legde en mamma weer naar kantoor ging. Het was een leuk feestje.

Op zaterdag 29 januari hadden m'n ouders een evenement van mamma's werk. Mamma had alles verzorgd dus moest ze hier van het begin tot het eind bij zijn. Dus ging ik om 10:00 uur 's morgens naar m'n vriendje Gunar in Leiden die oktober 2004 is geboren. De ouders van Gunar zijn een vriendje en vriendinnetje van mijn ouders en ze heten Richard en Daniëlle. Ze hebben me tot de volgende ochtend heel erg goed verzorgd want m'n ouders sliepen in een hotel in Zoetermeer. Ik heb het heel erg naar m'n zin gehad want die meneer en mevrouw zijn heel erg lief en tof! Hieronder was ik een boterham met chocopasta aan het eten in m'n pyjama. Wat een kliederboeltje maak ik er van zeg! Wel heb ik op deze manier de Trip-Trap van Gunar even goed ingewijdt want die kan nog niet zitten. Wel heb ik hem even geleerd hoe je op je zij moet gaan liggen. Op zondag middag vierde ik m'n verjaardag thuis en toen kwamen hun ook nog een keer langs! Da's helemaal super want ze waren natuurlijk best moe van twee kindjes verzorgen. 

Zondag 30 januari 2005:

Tante Lianne had 2 taarten gebakken:

Da's nu pech hebben zeg! Ik had helemaal ontstoken ogen dus zie ik zag er niet zo mooi uit op m'n feestje, da's nu jammer! Maar ik was wel heel vrolijk en genoot van alle aandacht! Ik kreeg een heleboel cadeaus:


Met vriendje teun van het KDV aan de pannenkoek!


Ik heb heel veel speelgoed gekregen!


Op 1 februari 2005 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis in Apeldoorn. Op maandag 7 februari hebben we het huis in 's-Gravendeel helemaal leeggehaald en op 9 februari hadden we de overdracht bij de notaris en woonden we officieel in Apeldoorn! Opa en oma hebben veel op mij gepast.

Bij opa op schoot en m'n nieuwe kamertje:

24-02-2005:

Kiekeboe! - Kijk ik kan lopen!!! - Eh... niet aan de TV komen hoor!

Zondag 13 maart 2005:

Mooi stoeltje hè?

Ik kijk nog even wat TV en dan gaan we lekker op de Leesterheide sleetje rijden in de sneeuw! Samen met m'n paps en mams, opa en oma ten Pas en Wesley & Melissa.
We vinden het trouwens errug leuk in Apeldoorn!

Hier nog even een fotootje van ons huis in de sneeuw:

Zondag 20 maart 2005: Omdat pappa alweeeeeeeeeeeeer weg is met de band [ik mis hem best!] (zie www.thebackbones.com voor de tour die hij nu maakt) gaan mamma en ik lekker met opa en oma naar de dierenboerderij want het is fantastisch weer! Ik vond het helemaal geweldig!!! De geiten, de konijnen en kippetjes en het varken met de biggetjes.

Dolly baart biggen
Dolly, het varken van Kinderparadijs Malkenschoten, heeft woensdagavond weer biggetjes gebaard.

Meestal is het zo dat als varkens ouder worden, ze dan minder biggetjes baren. Bij Dolly is niets minder waar. Ze heeft heel veel biggetjes gebaard, die je kunt komen bewonderen in de verwarmde stal. We verklappen niet hoe veel biggetjes er zijn, want dat is één van de vragen uit de Paaspuzzel....

[tekst uit het nieuws van het Kinderparadijs maart 2005, we hebben dus zelf geen puzzel!]

En ik heb ook schapen geaaid. Helemaal super! Wij hadden van tante Carolien en ome Bert een jaarabonnement gekregen en ook opa en oma hebben er nu maar één genomen want dan kan ik met iedereen mee! Tot 2 jaar is het namelijk ook nog eens gratis! Kijk maar eens op www.malkenschoten.nl voor meer info! De foto's komen zodra mamma het rolletje heeft laten ontwikkelen.

Zondag 27 maart 2005: Pappa moest vandaag alweer optreden dus kwamen opa & oma ten Pas, tante Carolien, ome Bert, neef Wesley en nichtje Melissa gezellig naar ons toe op deze 1e paasdag. We hebben een kopje thee gedronken en daarna ging ik met Wesley en Melissa in de tuin spelen op de schommel en de glijbaan, we hadden erg veel plezier. Ik ging nog even een slaappie doen en daarna hebben we lekker gegeten en toen zijn we wezen spelen op het speelpleintje voor ons huis. Ik heb erg gelachen met van de glijbaan gaan. Alleen ging het op een gegeven moment niet goed en had ik een blauwe paasei op m'n hoofd omdat ik m'n koppie stootte aan de rand. Gelukkig had de buurvrouw blauweplakkenzalf en ging het al vrij snel weer goed.

Zaterdag 2 april 2005: Wat gezellig! Vandaag kwamen vriendje Gunnar en z'n paps Richard en mams Daniëlle bij ons spelen! We hebben met onze mamma's frietjes gehaald en da pappa's hadden de tafel gedekt. Toen zijn we lekker gaan smikkelen en smullen. Daarna lekker spelen in de tuin. Ik heb in een deuk gelegen want ome Richard doet altijd heel gek!

Zondag 3 april 2005: Nog een gezellig dagje want tante Désirée, ome Bert en neven Bram & Gijs kwamen op bezoek. Ik werd lekker in der schommel heel hard geduwd!

Maandag 4 april 2005: Vanmorgen kwam oudtante Melie op de koffie. Verder hebben mams en ik wat aan het huishouden gedaan en heb ik veel op m'n fietsje gezeten. Rond 14:00 uur kwam tante Carolien op de thee, om 14:15 opa en om 14:45 oma... wat een feest! Ze kwamen allemaal thee drinken!

Vrijdag 15 april 2005

Vrijdag 22 april 2005: Hé dat zijn geen geintjes! Ik kreeg vanmorgen een prik in m'n been en tot overmaat van ramp ook nog één in m'n arm! Ik heb het uitgeschreeuwd van de pijn. Wat een rotstreek zeg! Eerst een beetje leuk en aardig doen en dan met naalden zitten prikken. Jeetjemineetje, dat was effe schrikken! Maar gelukkig ging het snel al weer en was ik direct weer een vrolijke jongen. Poeh hè! O ja... ik ben nu 78 centimeter en 11,5 kilo schoon aan de haak.

Zondag 24 april 2005: Vanmorgen met mams en paps weer naar de beestjes bij Malkenschoten geweest. Ik heb weer geitjes en schaapjes geaaid en zo. Was erg leuk en de ezeltjes vond ik ook leuk. Er waren allemaal nieuwe beestjes geboren zoals kuikentjes en lammetjes en ook een paar kalfjes. 's Middags kwamen tante Lianne, ome Rob, nichtje Lisette en "pleegnichtje" Kyra op bezoek. Dt was erg gezellig allemaal.

Zaterdag 30 april 2005: Het is koninginnedag vandaag en nadat we de vlag aan ons huis hebben opgehangen ben ik met paps en mams naar de stad geweest. Dat was heel erg gezellig zo over de kleedjesmarkt sjouwen. Ik zat lekker in m'n Bugaboo en genoot van alle mensen om me heen en al die mooie muziek die werd gemaakt door allemaal straatartiesten. Ik ging iedere keer in de handjes klappen van plezier.
Toen gingen we naar het marktplein. Daar was kermis en dat was voor het eerst dat ik zoiets moois zag! Allemaal bewegende dingen en lampjes en ik ben voor het eerst in de draaimolen geweest, ik zat in een auto naast een mooi meisje en ik vond het allemaal geweldig!
Daarna naar huis om alles even aan de binnenkant van mijn ogen te verwerken. Ik sliep als een roos! Mamma is eerst maar alleen naar de verjaardag van Melissa gegaan zodat pappa en ik na mijn slapen erachteraan kwamen. Dat duurde heel lang want ik lag helemaal in dromenland. Op Melissa's verjaardag vond ik het ook heel leuk want ze had een trampoline gekregen en dat was heel erg cool, ik mocht er ook op alhoewel ik nog niet zelf kan springen maar ik moest wel heel hard lachen als de andere kindjes zachtjes naast mij gingen springen, dan ging ik heen en weer. Ook hebben we patatjes en frikandellen gegeten. Mjummie hoor!
Het was een hele leuke gezellige dag. Ik ging 's avonds lekker slapen maar was wel aan het eind van de avond heel erg aan het huilen want ik had wat buikpijn en kon niet een lekkere houding vinden om te slapen. Ik mocht toen om 24:00 uur 's nachts in een warm bad. Dat hielp, toen kon ik de slaap wel weer vatten en sliep lekker weer in.


Met paps op de kermis (mams ook maar die maakt de foto's)


Op de skelter van Wesley en Melissa!

Zondag 8 mei 2005: Vandaag is het moederdag en hebben pappa en ik een ontbijtje op bed geregeld voor mijn mamma. Ik had op het KDV ook nog wat moois voor haar gemaakt. Mamma mag met pappa naar de Lyon King toe als cadeautje. Leuk hé? Toen zijn we naar oma ten Pas gegaan (gisteren al bij oma Willemsen geweest en daarna een verjaardag van ome Jos en tante Anja, maar ik sliep daar in m'n reisbedje). Toen een soepie gegeten en zijn we naar de stad geweest want hier in Apeldoorn was het Nationaal Defilé van geallieerde oud-strijders, de mensen die ons land 60 jaar geleden hebben bevrijd.

Tante Carolien maakte deze twee foto's:

Tja, opa zette me zomaar op zo'n auto!!! Ondanks de regen vond ik het defilé erg mooi en heb ik veel gezwaaid naar onze bevrijders. Maar we zijn toch eerder weggegaan want het was heel erg koud en mamma's tenen vielen er bijna af van de kou. Dat komt omdat ze mooie kleren aan had getrokken voor moederdag. Maar het was niet zo'n succes met panty's in hagel- en regenbuien aan de kant van de weg te staan! "Domme mammie, leert het ook nooit..." zegt mijn pappie!!!

http://www.apeldoorn-canada.com

Maandag 9 mei 2005: Vandaag maakte mamma een heleboel foto's van mij terwijl ik de stuntman uithing.

Donderdag 26 mei 2005: Mamma sproeit het gras... wat is zo'n sproeier leuk! brrr... wel wat koud hoor!

Zaterdag 28 mei 2005: Met opa schommelen, dat is leuk!

Zondag 29 mei 2005: Wessel en Carmen op bezoek!

Maandag 5 juni 2005: 's morgens vroeg om 07:15 uur bellen blazen in de tuin. Ik heb m'n slab van het ontbijt nog om want ik wilde heel snel en graag naar buiten toe.

Dinsdag 9 juni 2005: NIEWS!!!  ik heb mijn eerste kies!!!

Dinsdag 14 juni 2005:

Vanmorgen was ik om 05:45 wakker. Nog even in bed bij mamma gespeeld toen pappa ging douchen. Daarna werd ik gewassen en aangekleed en ging mamma de bedden opmaken. Toen gingen we naar beneden om te eten. Ik had een poepbroek en mamma weer met mij naar boven om te verschonen. Toen weer naar beneden en toen was het alweer 07:00 en begon De Zapflat. Dat is altijd heel leuk want kabouter Plop en Sesamstraat enzo komen daar in voor. Mamma ging naar boven om te douchen en zich aan te kleden.
Inmiddels was ik voor de TV wel uitgekeken en pakte het opstapje uit de keuken. Ik liep naar de voordeur en heb zelf de deur open gekregen, goed he? Zo dat was dat. Mamma was zo te horen nog niet klaar dus ben ik maar even een wandelingetje gaan maken. Toen mamma in d'r string bovenaan de trap zag dat de deur wijd open stond wilde ze eigenlijk direct naar beneden hollen maar bedacht toen dat dat wel een beetje een gek gezicht was om in je onderbroek buiten te gaan lopen. Ik was tenminste aangekleed. Tjonge, schaam je je toch echt wel zeg! Je ma in d'r onderbroek rennend over straat om 07:15 uur in de ochtend! Dus gelukkig greep ze d'r badjas nog even en rende op blote voeten en redelijk afgedekt de straat op en riep heel hard mijn naam.
Wel liep ze direct de goede kant op want ik was rechts en toen weer rechts gegaan en liep over de parkeerplaats op de Anna Bijnsring. Nou en toen... toen greep ze me en toen was ze heel erg boos! Ik snap daar helemaal niets van want ik was alleen een ommetje aan het maken! Poeh hé wat een drukte! M'n ouders gaan nu iedere keer de voordeur in het slot draaien of de knip er op doen. Flauw zeg!

Vrijdag 17 juni

Ik reed met m'n fiets van de keuken nar buiten en vergat dat buiten lager ligt dan binnen en toen BOEM viel ik op mijn hoofd. Ik moest even huilen maar kon al snel weer lachen. De volgende dag was de bult al weer helemaal weg en had ik alleen nog maar een schram.

Zaterdag 25 juni 2005

Tijdens de braderie op het Fort kon je buiten je haren laten knippen dus zijn paps en ik allebei buiten "in the picture" gaan zitten.

Zaterdag 23 juli 2005

Shell-oom Ronald uit Engeland is er en neemt onze motorfiets mee voor de 9e Shell's Angels tocht en Shell-oom René kwam langs met zijn vrouw en dochter. We hebben samen geschommeld en ik vind Rozemarijn een heel mooi meisje want ik werd er een beetje verlegen van.

's Avonds ging ik Nala even uitlaten (de hond van tante Carolien)

zondag 24 juli 2005

's Middags doen we even een kopje thee in Overasselt. Daarna weer terug in de bus, ik rij. (eh... toch maar effe nog niet dus mamma rijdt). (foto's gemaakt door neef Bram)

Zaterdag 30 juli 2005

Even met paps en mams op de foto, zomaar voor de gein, we gaan op visite in H.I. Ambacht maar gaan eerst naar Rotterdam naar Feedback omdat de drumhoezen van pappa er waren. Bij de familie Knepper was het erg gezellig. "Tante" Janneke maakte ook nog een foto van mij met m'n vriendje Wessel en vriendinnetje Carmen op de bank.

Maandag 1 augustus 2005

B.P.D., oftewel "Brokken Piloten Dag", zo noemt mamma deze dag vol bijna ongelukken en, helaas, ook echte ongelukken. Gisteren begon het al: ik speelde "fietje-steiger" en kwam met m'n oog tegen de rand van de tafel. Gevolg was een blauw oog.

Even een korte opsomming van alle M.H.H.H.I.D.K.K. momenten "Mamma-heeft-het-hart-in-de-keel-kloppen" van deze dag:

  • Opstaan, aankleden en terwijl mamma nog even boven wat aan het aanrommelen is ben ik lekker op de logeerkamer aan het spelen. Ik wil even naar buiten kijken wat voor weer het vandaag is en klim op het bed en vervolgens sta ik bovenop de vensterbank. Mamma haalt me daar opeens geschrokken van weg want het raam stond open.
  • We gaan naar beneden om te ontbijten en ik speel daarna lekker buiten in de tuin. Mamma komt er aan en ik ren naar haar toe. Auw, ik val op mijn knie en daar zit een grote schram op.
  • 's Middags speel ik ook weer buiten en ik klim op de stenen tafel. Mamma roept mij toe dat ik niet op de tafel mag klimmen. Ojee... ze komt er aan. Wegwezen! Ik klim snel op de (lichtgewicht aluminium) stoel. Deze valt om, met mij er nog op. Grote schram op m'n voorhoofd en m'n neus kapot. Het bloedt heel erg. Mamma ontsmet de wond en brengt me naar boven want ik heb ook alweer een poepie in de broek. Dat heb ik vandaag om de twee uur want ik heb last van mijn kies die er maar niet door wil komen.
  • Mamma zet me even in de badkuip neer om daar af te spoelen onder de douchekraan. Ik val om in de badkuip. Mamma brengt me maar even naar bed en ik ga slapen.
  • Pappa komt thuis en die vind me heel zielig. We gaan eten en dan ga ik nog even spelen. Ik val weer om met m'n fiets.
  • Paps doet me in bad, daar glijd ik weer onderuit.
  • Als hij me op de komode heeft om me af te drogen en m'n pyjama aan te doen heeft hij me onder handbereik als hij het stinkende vuilniszakje even uit de luieremmer wil halen. Ik val boem van de komode af. Ik wordt in bed gelegd en 's avonds voor ze gaan slapen komen ze me nog even controleren of ik nog wel adem, mn ouders zijn er helemaal onderstboven van van zo'n dag en ik? Ik lig lekker in dromenland en droom van allemaal gave stoere klimpartijen, renpartijen en allemaal gevaarlijke ondernemingen die ik ooit eens ga uithalen.

De volgende dag schaamt mams zich rot als ik naar het kinderdagverblijf ga, ik heb een schram op m'n hoofd, een blauw oog, een kapotte neus en een schram op m'n knie. Maar het kan mij niet deren, ik ga met m'n vrienden weer lekker spelen en heb zelf nergens last van

Vrijdag 17 augustus 2005

Foto's gemakt bij "Appie Gein" (A.H.) Ik had net een slaapje gedaan en werd wakker met een pukkeltje onder m'n neus... heb ik dat!

Maandag 22 - vrijdag 26 augustus 2005 VAKANTIE!

We zijn een paar daagjes naar Sunparks Kempense Meren in België geweest. We hadden een kinderparadijs-huisje gehuurd. Ik vond het zwembad erg leuk vooral als er van die hoge golven kwamen.

Plan Kinderparadijs

Aquafun

Ook heb ik met mijn ouders veel gefietst en hebben we de Abdij in Postel bezocht. We hebben daar een kaarsje gebrand en pappa heeft bier gekocht en een zalfje uit de kruidentuin. Ik vond de hertjes heel erg leuk die ze daar hadden.

Zaterdag 27 augustus 2005 VAKANTIE!

Vanmorgen was ik ook wel weer blij om thuis te zijn. Mamma ontdekte dat ik mijn eerste hoektand heb gekregen. 's morgens gingen we naar de Asselsestraat want daar kwam brum.Ik heb echer meer plezier gehad aan de draaimolen want alle kindjes stonden er voor.

Verder heb ik bij opa en oma ten Pas geslapen samen met Melissa en Wesley. Want mijn ouders gingen met ome Bert en tante Carolien stappen in het Bluescafe in Apeldoorn want de band van pappa speelde daar met Mitch Kashmar . Hij hoefde zelf niet te spelen dus kon hij ook eens lekker luisteren (alhoewel hij wel heel eventjes heeft meegespeeld).

Zondag 28 augustus 2005 VAKANTIE!

M'n ouders hebben me 's middags opgehaald en toen zijn we naar Kinderboerderij Malkenschoten geweest. 's Avonds was ik best moe en ging ik al snel slapen, lekker in mijn eigen bedje.

 

Maandag 29 augustus 2005 VAKANTIE!

Vanmorgen heb ik met pappa boodschappen gedaan en verder heb ik lekker in onze tuin gespeeld. Paps en mams moesten naar de tandarts dus heeft die ook in mijn mondje gekeken. Daarna zijn we naar Kinderboerderij/Speeltuin Laag Buurloo gefietst. Ook hebben we een ijsje gegeten. 's Avonds kwam iemand mamma's oude fiets ophalen. Ze had hem op Marktplaats gezet met de tekst: Deze fiets staat op zijn sokken, dus af te halen zonder te dokken! Nou, de telefoon stond roodgloeiend! Mijn ouders moesten er wel om lachen.

Dinsdag 30 augustus 2005 VAKANTIE!

Vanmorgen zijn we eerst naar Oud-Beijerland gereden want mamma's auto moest daar naar de garage omdat dat misschien onder garantie kon vallen (wat stuk was). Toen zijn we naar mamma's werk geweest voor koffie (en ik moest weer even geshowd worden) en daarna naar m'n oude kinderdagverblijf. Mijn vriendje Teun was er ook maar we reageerden niet eens op elkaar! We herkenden elkaar niet meer, jammer hoor! Daarna zijn we naar de Airmilesshop geweest voor kaartjes voor Blijdorp en ook kreeg ik een supergave trailer met 2 auto's! Wow! Daar zal ik vast wel veel mee gaan spelen... broem... broem...

Daarna zijn we naar de dierentuin geweest. Daar waren ook cameramensen aanwezig want er waren dieren afgemaakt door TBC (was niet besmettelijk voor bezoekers). Zielig hoor! We waren vergeten om de camera mee te nemen dus hebben we foto's gemaakt met pappa's PDA.

Woensdag 31 augustus 2005 VAKANTIE!

Vanmorgen lekker thuis gespeeld, boodschapje gedaan en lekker geslapen. Toen naar Wijchen naar opa en oma Willemsen. Mamma ging nog even naar de buxus kwekerij en ik ging met pappa en opa even het dorp in. Daarna naar Ronnie want die had voor onze VW-transporter nog een paar mooie wieldoppen liggen. Toen naar Jules om pappa's oude drumstel op te halen. Toen naar Frits Wolff maar die was al gesloten. Toen naar ome Jos en tante Anja. Kinderbestek Amefa beertjeWe hebben daar lekkere pizza gegeten. Pappa kreeg de oude racefiets van ome Jos mee en ik een skippybal van Yannick. Ook kreeg ik nog bootjes van tante Anja. Wat een feest! Toen reden we weer terug naar Apeldoorn waar mamma nog even langs een mevrouw ging omdat ze een oud kinderbestekje had gezien op Marktplaats met hetzelfde beertje als haar eigen kinderbestekje, waar kan ze blij mee zijn... Ik sliep inmiddels en werd thuis snel in bedje gelegd. 's Avonds kwam Steven nog maar daar heb ik niets meer van meegekregen.

Donderdag 1 september 2005 VAKANTIE!

Vandaag zijn we met opa en oma ten Pas naar Duitsland geweest om te winkelen en om te zien wat een houtkachel in Duitsland kost. Het was erg gezellig.

Vrijdag 2 september 2005 VAKANTIE!

Vanmiddag in Apeldoorn gekeken wat houtkachels kosten. Paps zou aan mijn speelhoekje gaan beginnen maar het hout wat besteld was was niet binnen gekomen. Flauw hoor!

Vanavond hadden we een feestje van tante Carolien want die was jarig. Ik lag pas om 23:30 in bed! (maar ik had dan ook twee keer geslapen overdag en het was zo gezellig!)

Zaterdag 3 september 2005 VAKANTIE!

Vanmorgen hadden we visite en 's middags kwam iemand voor de bamboe die we in de tuin hebben staan. Hij heeft ze alledrie meegenomen en m'n ouders hebben de tuin daarna weer glad gemaakt. Ik heb goed meegeholpen en heb ook een tijd in de bus mogen spelen.

Zondag 4 september 2005 VAKANTIE!

Vandaag zijn we naar Rotterdam geweest want de Havendagen zijn dit weekend weer in volle gang. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. De demonstraties van de politie-helicopter, de boten en de Marine waren geweldig!

Maandag 5 september 2005 VAKANTIE!

Vanmorgen moest er weer gepoetst worden in huis want morgen is de vakantie voorbij. Ik heb m'n moeder goed geholpen en zo konden we ook nog lekker veel spelen. 's Middags moesten m'n ouders naar het ziekenhuis en kwam tante Carolien, Wesley en Melissa op me passen. Dus heb ik het weer heel leuk gehad. Ik ben trouwens wel heel erg dol op mijn nichtje! Eigenlijk wilde ik niet dat ze weg ging.

Dinsdag 6 september 2005

Vandaag ging ik weer naar het kinderdagverblijf want de vakantie is voorbij! Ik heb niet eens een pruillip getrokken toen mamma weg ging want ik wist wel dat ik het weer erg leuk zou hebben die dag. Ik was het heus nog niet vergeten hoor!
Er waren ook twee nieuwe stagieres die even niet wisten hoe ik heet, dus hebben ze op de namenlijstje "boefje met oranje t-shirt" geschreven.
Wat een mensenkennis! Mamma en de vaste leidsters moesten er wel erg om lachen!

Vrijdag 9 september 2005

Vanmiddag ben ik naar de trouwerij van mamma's nichtje Sabine en Maarten geweest en heb ik tijdens de plechtigheid op het gemeentehuis mooi gebabbeld. Het was iedere keer namelijk heel erg stil! Er waren een heleboel mensen en maar 1 mevrouw aan het woord. Dus heb ik het publiek maar van wat toegevoegd commenstaar voorzien.
's Avonds mocht ik naar de bruiloft als ik 's middags heel lang ging slapen. Dat deed ik dan ook maar want ik hou wel van een feestje! Pas om 23:10 ging ik met pappa weg, mamma bleef nog even.

Zaterdag 10 september 2005

Mijn moeder heeft een speelhoek voor me ontworpen en pappa heeft die voor me gemaakt! Tijdens het klussen wilde ik er al aan gaan spelen want ik had wel door dat het voor mij was hoor! Precies op mijn hoogte, geweldig gewoon!

Zondag 2 oktober 2005

Vandaag kwamen mijn achternichtje Isa [die 2 weken ouder is dan ik] en achterneefje Jur op bezoek met hun pappa Jhonny en mamma Tanja.

Vrijdag 14 oktober 2005

Mamma moest vandaag even naar kantoor in Rotterdam en ik werd erg verwend met een Ferrari raceauto en een Hans Bekx Truck van de Parijs Dakar!

 

Dit schaalmodel is een kopie van de truck waarmee Hans Bekx de Dakar 2005 mee reed.

Het chassis en de cabine zijn van metaal, de opbouw is van kunststof (schaal 1/43).

 

En ik mocht ook aan het bureau zitten en kreeg ook balonnen en taart! Wow hé! Daarna gingen we bij mijn vriendje Wessel en vriendinnetje carmen spelen in H.I. Ambacht.

Zaterdag 22 oktober 2005

Vandaag is mamma jarig en ben ik een uurtje met paps naar het bos geweest om door de afgevallen blaadjes te rennen zodat mams even wat tijd voor zichzelf had. 's Avonds mocht ik lekker lang opblijven op mamma's feestje. Er waren wel 30 mensen in ons huis en ik vond dat natuurlijk reuzegezellig. Maar moest wel opeens heel erg gapen en in de oogjes wrijven dus lag ik om 09:30 toch maar lekker te slapen in mijn bedje.

Maandag 24 oktober 2005

Mamma en ik gaan boodschapjes doen en ik doe mijn jas al zelf dicht. Alleen lukt dat nog niet zo goed dus helpt mams mij.

Vrijdag 4 november 2005

Mamma en ik gingen met oma naar Heerde omdat oma op het kerkhof bloemetjes wilde poten en ook gingen we naar de verjaardag van oud-oom benny en oud-tante Coby.

Ik ging oma goed helpen met de gieter!

Dinsdag 8 november 2005

Mamma en ik waren vandaag vrij omdat mamma a.s. vrijdag moet werken. Dus hadden we een ruildagje en ging ik op deze lekkere warme dag in de tuin spelen terwijl mamma was huishoudelijke klusjes deed. Ik wilde ook meehelpen maar toen met de pleeborstel de vloer ging schobben vond mamma het beter dat ik even ergens anders ging spelen. Opa kwam 's morgens een bakkie doen en we zijn toen samen even gaan fietsen. En 's middags gingen mams en ik naar de kinderboerderij Laag Buurloo. Mijn moeder nam wat foto's van mij en de diertjes en ook in de speeltuin. We hadden een gezellig dagje.

Zaterdag 12 november 2005

Sinterklaasintocht

Spannend hè? Mag mamma nu haar gezicht weer terug???

Zondag 13 november

Er zit wat in mijn schoen!!!


 

Vrijdag 25 november 2005

Wat een sneeuw! Lekker sleetje rijden!!!

Alhoewel er gisteren een complete verkeersinfarct op de Nederlandse wegen was (helemaal bij ons rond Apeldoorn) is de sneeuw voor kindjes natuurlijk wel erg leuk. Paps moest uit Amsterdam komen en redde het binnen 3 uur, door allemaal tussendoor weggetjes te nemen, gelukkig maar want de file duurde van gisterenochtend tot vanmorgen 05:30!!!

Zondag 4 december 2005

Zwarte Piet heeft een zak met cadeautjes gebracht!

Maandag 5 december 2005

Vandaag kwam Sinterklaas en Zwarte Piet op het Kinderdagverblijf.

Maandag 5 december 2005

Poseren voor de kerstfoto...

Vrijdag 9 december 2005

Vandaag ga ik logeren bij opa en oma want mijn ouders hebben feest van mamma's werk. Ik pak er nog even mijn stoeltje bij om nog naar een DVD-tje van Tractor Tom te kijken. Dan ga ik even slapen en komt opa me met de fiets ophalen. Morgenmiddag na mijn middagslaapje wordt ik dan weer opgehaald.

Zondag 25 december 2005

1e kerstdag

 

Zaterdag 31 december 2005

Oudjaarsdag, mijn allereerste vuurwerk die ik mocht afsteken was een sterretje. Ik vond het helemaal geweldig! 's Avonds mocht ik om 23:45 uit bedje komen om naar het vuurwerk te kijken. prachtig vond ik dat! Kijk maar bij 'mijn filmpjes' daar staat een filmpje van het vuurwerk. Ik vond het zo mooi dat ik wakker bleef tot mijn ouders me om 01:45 uur weer op bedje legden. Wel was ik 's morgens weer om 05:30 uur wakker. Jammer voor mijn ouders want die dachten dat ik zo misschien wel ging uitslapen. Mooi niet!

Zondag 01 januari 2006

In de trein, even naar Zutphen en terug omdat ik treinen zo mooi vind. Verrassing! Ze zijn aan de buitenkant veel interessanter en ik heb weinig benul van het feit dat ik er in zit. De terugreis van het treinstation naar huis die we met de bus deden vond ik veel leuker.

Zaterdag 14 januari 2006

Vandaag gaat onze VW-bus weg en komt er een Audi voor in de plaats. We hebben hem nog even gewassen en dan zwaaien we hem gedag. Wel jammer hoor want de bus was wel heel erg leuk! Gelukkig komt er een gave andere bak voor in de plaats. Als ik de nieuwe auto zie zeg ik met een stralend gezichtje: "Ooooh pappa! broem-broeeeem!" met andere woorden: "Oooh pappa, wat heb je een mooie auto!"

Dinsdag 24 januari 2006

Vandaag is het erg koud, dus trok mamma mij een dikke trui aan die oma Willemsen heeft gebreidt. Lekker warm hoor!

 

Copyright 2004-2007 Justus.Roelinda.nl. All Rights Reserved.